Hoe verifieer ik mijn email voor de app?

Toen je je aanmeldde voor een app account stuurden wij je een e-mail met een verificatie link. Klik op deze link om te verifiëren dat het e-mailadres aan jou toebehoort. Je krijgt een webpagina te zien waarop wordt bevestigd dat je bent geverifieerd. Wanneer je terugkeert naar de app, kun je de app blijven gebruiken als geverifieerde gebruiker.

Als je de e-mail niet hebt ontvangen, controleer dan jouw spam-map of een andere filter die je op jouw e-mailprogramma hebt. Controleer ook of jij de e-mail correct hebt ingevoerd, de app laat zien naar welk e-mailadres we de verificatielink hebben gestuurd. De e-mail zou normaal gezien snel moeten aankomen, maar in zeldzame gevallen als je hem na meer dan 15 minuten nog steeds niet hebt ontvangen, laat het ons weten en we zullen hem opnieuw versturen.