Wat gebeurt er als mijn mobiele telefoon wordt gestolen?

Allereerst raden we je aan om je telefoon goed te beveiligen, zoals het instellen van een pincode en het gebruik van 'Zoek mijn' diensten voor iOS of Android om een verloren telefoon te lokaliseren of de gegevens te wissen. Je moet ook unu op de hoogte brengen zodat we je kunnen uitloggen van de app en de scooter kunnen unparen. We kunnen ook blokkeren dat een keycard-code wordt gebruikt om de scooter aan een app-account te koppelen.