Komt er een scherm op de unu Scooter?

Ja, de scooter heeft een geïntegreerd display dat alle relevante informatie weergeeft (snelheid, laadstatus van de accu, indicatoren, tijd, enz.). Als een bestemming via de app naar de scooter wordt gestuurd, worden gebruikers via de geïntegreerde display naar hun bestemming genavigeerd. Navigatie en andere slimme functies kunnen optioneel en kosteloos worden geactiveerd. Alle functies komen stap voor stap beschikbaar via updates in de app.