Stap 1: Meld je aan met je e-mailaccount. Klik op de aanmeldingslink die naar je e-mail wordt gestuurd op het apparaat waar je de unu App hebt geïnstalleerd.
Stap 2: Volg de handleiding in de app; zet je unu scooter (Model 2019) aan, voer de sleutelkaart code in, voer de code in op het display van de unu scooter (Model 2019) in de app.
Stap 3: Ga akkoord met de bluetooth/plaatsvergunningen (optioneel).
Je bent klaar!