Stap 1: Meld je aan met je e-mailaccount. Klik op de aanmeldingslink die naar je e-mail wordt gestuurd op het apparaat waar je de unu App hebt geïnstalleerd.
Stap 2: Volg de handleiding in de app; zet je unu scooter (Model 2019) aan, voer de sleutelkaart code in, voer de code die wordt weergegeven in de app in op het dashboard van de unu scooter (Model 2019).
Stap 3: Ga akkoord met de bluetooth/plaatsvergunningen (optioneel).
Je bent klaar!