We hebben een registratie en aanmelding zonder wachtwoord. Dit betekent dat je jouw e-mail in de app invoert en een inlog-link aanvraagt. Als je een nieuwe gebruiker bent, kun je een registratie-link aanvragen. Vervolgens sturen wij de link naar jouw e-mail. Wanneer je de link in de e-mail op uw telefoon opent (de unu App moet geïnstalleerd zijn), wordt de app gestart. Je wordt automatisch ingelogd als je al een account hebt, of registreer een nieuwe account als je een nieuwe gebruiker bent. Dit is een veilige oplossing omdat niemand jouw unu-account kan hacken zonder toegang te hebben tot jouw e-mail. Het betekent ook dat je geen wachtwoord hoeft te onthouden voor jouw unu-account.