De unu Scooter (Model 2019) kan functioneren zonder de Unu App. Je kunt hem met de keycard in- en uitschakelen en rijden zoals je met elke andere offline unu scooter (Model 2019) zou rijden. Gebruikers die geïnteresseerd zijn in de slimme functies kunnen ze ontgrendelen door simpelweg de app te downloaden en te koppelen met hun scooter. De connectiviteit is een extra functie en niet noodzakelijk.

Maak je geen zorgen: Als je besluit om de connectiviteitsfunctie uit te schakelen leveren wij nog steeds software-updates voor jouw unu scooter (Model 2019) via de cloud en bieden ondersteuning als er iets misgaat.